Možnosť prezentácie slovenských firiem na Medzinárodnom veľtrhu v Solúne – TIF (9.-17.9.2017)

09.09.2017 | Tessaloniki (Solún), Grécko

V dňoch 9.-17. septembra 2017 sa uskutoční 82. ročník Medzinárodného veľtrhu v Solúne (TIF), ktorý je svojou náplňou, návštevnosťou a medzinárodnou účasťou pokladaný za najväčšiu a najvýznamnejšiu udalosť v segmente výstavníctva v Grécku.

Cieľom tohtoročného veľtrhu bude predstaviť prevládajúce trendy v miestnej ako aj v medzinárodnej ekonomike, zamerané hlavne na automobilový priemysel, stavebníctvo, energetiku, technológiu a inovácie, ale aj na kultúru a šport. Čestným hosťom tohto ročníka veľtrhu bude Čína a očakáva sa účasť viac ako 250 tisíc návštevníkov.

ZÚ SR Atény bude mať k dispozícií stánok o rozlohe 12 m2 v pavilóne „Kosmos“ (Svet). Ponúkame možnosť prezentácie slovenským firmám buď ako priamu účasť, resp. formou vystavenia informačných a propagačných materiálov v rámci stánku ZÚ Atény.

Záujemcovia o účasť môžu kontaktovať ZÚ SR Atény, p. Simonu Kozmovú (simona.kozmova@mzv.sk) alebo p. Janu Palátovú (jana.palatova@mzv.sk). Bližšie informácie o veľtrhu sú taktiež k dispozícii na webovej stránke organizátora: http://tif.helexpo.gr/en.